Day 4


Effektiva dagar for the win. Har idag varit på naturreservat, snackat med papegojor, läst en halv bok och käkat glass i solen. I övrigt kan jag verkligen inte fatta att jag har stått ett par meter från x antal alligatorer OCH dessutom fått hålla i en liten söt en? Kvällssyssla: shopping!

//Got myself some new friends today! Haha

Day 3

Swimsuit// Lexington Kaftan// By Malina
Spenderar tyvärr bara en natt här i Marathon men vi njuter till max. Miljö som tillåter härlig morgonlöpning och frukost vid havet utanför dörren är inget man är bortskämd med. Vill bara peppra er med bilder på hur fint allt är... Välkommen till paradiset.
 
//We're staying in Marathon at the moment and I. LOVE. IT. Welcome to paradise!

Road Trippin'

Det låter så otroligt löjligt men det är fasen inte ens jobbigt att bila i USA. Älskar tanken av hur man tar dagen lite som den kommer och alla nya ställen vi upptäcker samtidigt. På dagens lista: morgonlöpning längst vattnet, en härlig förmiddag vid stranden i Marathon, måna mil i baksätet, Key Lime Pie och kaffe, nytt boende, första shoppingen och sen middag på underbara amerikanska Dennys. En härlig fredag i livet.

//Road trippin' and guess what? I love it!

Day 1+2

 
Trots en lite halvstökig resa med förseningar så är vi äntligen framme och har redan hunnit med en hel del. Första dagen (igår) började vi med en sväng till Miami Beach innan vi bilade vidare mot Key West. Fortsatte resan imorse och var framme efter ett par stopp i eftermiddags. Käkade vid vattnet, njöt av den fina miljön och stannade till för att köpa Key Lime Pie innan vi vände hem igen. Just nu bor vi på ett jättemysigt ställe precis vid vattnet... Det är verkligen SÅ fint här och vädret är fantastiskt!
 
//Snapshots from our first two days. First out was Miami Beach and today we reached our second location: Key West!

RSS 2.0